Lash Lift en Wimperlifting Apeldoorn – Voor Mooie en Gelifte Wimpers

Welkom bij Wax and Brow House, dé beauty salon in Apeldoorn waar je terecht kunt voor een professionele lash lift en wimperlifting behandeling. Maak kennis met onze specialisten en ervaar de perfecte krul en volume voor jouw wimpers.

Wat is een Lash Lift of Wimperlifting?

Een lash lift, ook bekend als wimperlifting, is een behandeling waarbij we je natuurlijke wimpers vanaf de wortel krullen. Dit zorgt voor een open en frisse blik zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Bij Wax and Brow House Apeldoorn gebruiken we hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat je wimpers prachtig gelift blijven voor 6 tot 8 weken.

Lash Lift + Verven in Apeldoorn voor Extra Volume en Definitie

Wil je meer volume en definitie voor je wimpers? Kies dan voor onze lash lift + verven behandeling. We brengen een speciale wimperverf aan op je natuurlijke wimpers, waardoor ze nog meer opvallen en langer lijken. Deze behandeling is perfect voor wie op zoek is naar een prachtige oogopslag zonder dagelijks make-up aan te brengen.

Waarom Kiezen voor Wax and Brow House in Apeldoorn?

    1. Ervaren specialisten: Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten is opgeleid om je de beste lash lift en wimperlifting behandelingen te bieden in Apeldoorn.

    1. Hoogwaardige producten: We gebruiken alleen de beste kwaliteit producten die zacht zijn voor je wimpers en huid, maar ook langdurige resultaten garanderen.

    1. Comfortabele omgeving: Onze salon is ontworpen om je een ontspannen en plezierige ervaring te bieden terwijl je geniet van je lash lift of wimperlifting behandeling.

    1. Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en bieden persoonlijk advies om het beste resultaat te bereiken.

Boek Nu Je Lash Lift / Wimperlifting in Apeldoorn

Ben je klaar om je ogen te laten stralen met een prachtige lash lift of wimperlifting behandeling in Apeldoorn? Boek nu online of neem contact met ons op via  0623967190 voor vragen. Om een afspraak in te plannen bij Wax and Brow House kun je dit zelf doen middels onderstaande knop. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en je te helpen de perfecte wimpers te krijgen.