Welkom bij Wax and Brow House, de expert in ontharing! Bij ons kun je terecht voor een volle Brazilian inc. bilnaad voor zowel mannen als vrouwen in de regio van Apeldoorn, Deventer en omstreken. Onze gediplomeerde specialisten staan klaar om jou een comfortabele en verfijnde behandeling te bieden. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de perfecte look die bij jou past. Bij Wax and Brow House beleef je de ultieme ontharingbeleving.

Full Brazilian wax behandeling voor mannen en vrouwen

Een full Brazilian waxing behandeling voor mannen en vrouwen bestaat uit het verwijderen van alle haren uit de bikinilijn en billen. Het proces begint met een reiniging van de huid, gevolgd door het aanbrengen van een wax om de haren te verwijderen. De professional zal vervolgens de wax aanbrengen en verwijderen met een speciaal ontworpen strip, die de haren efficiënt en comfortabel verwijdert. Tussen de waxbeurten door, zal de professional de huid inspecteren en eventuele haren die overgeslagen zijn, verwijderen. Na de behandeling, wordt er eventueel een verzorgende crème aangebracht om de huid te hydrateren en te beschermen tegen irritatie. In het geheel duurt de behandeling ongeveer 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de hoeveelheid haar en het gebied dat moet worden behandeld.

Lash Lifting Behandeling

Een lash lifting behandeling begint met het reinigen van de wimpers en het omwikkelen van een silicone rod op de wimperharen om ze vorm te geven. Vervolgens worden de wimpers bevochtigd met een lifting lotion en daarna met een fixatie lotion. Hierna worden de wimpers gedroogd en gevormd met de rod nog steeds om de wimpers. Als laatste worden de wimpers versterkt met een nourishing serum. Het resultaat is een vollere, geliftte look die zonder mascara een paar weken blijft zitten.

Lash lifting is een populair alternatief voor traditionele wimperverlenging en geeft je wimpers een natuurlijke lift. Tijdens het proces worden je wimpers in een speciaal gevormd apparaat geplaatst, waardoor ze naar boven worden gebogen en gezet worden. Dit geeft je wimpers een verlengend effect, zonder dat er nepnagels of kunststof zijn toegevoegd. Het proces duurt ongeveer 45 minuten en de resultaten blijven tot 6-8 weken zichtbaar. Het is een perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun wimpers te liften, zonder dat ze daarvoor dagelijks mascara of wimperextensions moeten dragen.

Bekijk al onze behandelingen

Boek nu een Lash Lifting behandeling

Je natuurlijk verlengde en geliftte wimpers zullen de show stelen.