Over Ons: Wax and Brow House

Welkom bij Wax and Brow House!

Bij Wax and Brow House geloven we in het bieden van de ultieme verzorging en ontspanning aan onze klanten. Gelegen in het hart van Apeldoorn, met uitbreidingen naar Deventer, zijn wij dé bestemming voor professionele wax- en wenkbrauwbehandelingen.

Onze Missie

Onze missie is om iedere klant zich prachtig en zelfverzekerd te laten voelen door middel van hoogwaardige beautybehandelingen. We streven naar een omgeving waar je je ontspannen en gewaardeerd voelt, en waar je kunt genieten van onze deskundige zorg.

Onze Diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Waxbehandelingen: Voor het gezicht, bovenlichaam, onderlichaam en volledige lichaam. Onze specialisten zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken alleen de beste producten om je huid zacht en glad te maken.
  • Wenkbrauwbehandelingen: Van shaping en tinting tot microblading, wij zorgen ervoor dat je wenkbrauwen er perfect uitzien.
  • Lash Lifting: Een populaire behandeling die je natuurlijke wimpers lift en krult voor een prachtige, open blik.

Waarom Kiezen voor Wax and Brow House?

  • Deskundigheid: Ons team van professionals is hoogopgeleid en blijft continu op de hoogte van de laatste trends en technieken in de beauty-industrie.
  • Kwaliteitsproducten: Wij gebruiken alleen de beste en meest hygiënische producten voor al onze behandelingen, zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.
  • Rustige en Comfortabele Omgeving: Onze salon is ontworpen om een oase van rust te zijn, waar je volledig kunt ontspannen en genieten van je behandeling.
  • Persoonlijke Aandacht: We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen, en bieden op maat gemaakte behandelingen die perfect bij jou passen.

Klanttevredenheid

Onze klanten waarderen ons niet alleen om de hoogwaardige behandelingen, maar ook om de persoonlijke aandacht en de ontspannen sfeer in onze salon. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen en blijven ons inzetten om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Maak een Afspraak

Ervaar zelf de ultieme verzorging bij Wax and Brow House. Bezoek onze website waxandbrowhouse.nl om een afspraak te maken of bel ons op +31 6 23967190. Wij verwelkomen je graag in onze salon voor een onvergetelijke beauty ervaring.


Bij Wax and Brow House draait alles om jou. Laat ons je helpen om je mooiste zelf te ontdekken en te stralen met zelfvertrouwen. Tot snel bij Wax and Brow House!

Wax and Brow House Oude Beekbergerweg 232, Apeldoorn +31 6 23967190


Met liefde en zorg voor jouw schoonheid, Het team van Wax and Brow House